Objavljeno: nov 25 2018 12:22

Plac 6 Ari, Miljakovac 3, Odličan, Hitna

EUR

Objavljeno: nov 25 12:22
Pregleda: 16
Plac 6 Ari, Miljakovac 3, Beograd, Rakovica, Hitna Prodaja, Vlasnici. 33000 EUR.

2x1/1+1/2, 3 parcele, ukupno 594m2. Odličan za porodičnu kuću ili stambenu zgradu investitoru. Uknjiženo, zona dozvoljene gradnje !
Detaljnije: Ulica Miljakovačke Staze, 20 min autom od Slavije, 5 min od okretnice 48 gsp, iz pravca grada peta ulica(skretanje) levo od restorana Bagi koji se nalazi u glavnoj ulici u naselju, racunate sve prethodne male ulice i sokake, na uglu gde skrećete levo je nova zgrada krem-žute boje. Nakon skretanja levo idete nadole i plac se nalazi sa leve strane, treći plac odozdo, na placu se nalazi prodajna tabla, sa jedne strane placa je kuca u izgradnji a sa druge je ograda sa armiranim stubovima. Uknjiženo, 2 vlasnika x 1/1&1/2, parcele su jedna pored druge i čine jednu fizičku celinu od ukupno 594m2. Zona dozvoljene gradnje, PR+I+II, idealno za porodičnu kuću ili zgradu investitoru. Ulica uz plac je asfaltirana. Plac je potpuno ravan, redovno košen i održavan, nalazi se u mirnom delu naselja okružen velikim i lepim porodičnim kućama, blizina Avale, Miljakovačke šume, čisto okruženje i vazduh nedaleko od grada. Urađen je vodeni priključak i asfaltirani šaht na placu, vrednosti oko 1000 EUR. Struja, SBB kablovska i internet, MTS Telekom i svi drugi priključci prolaze direktno pored placa i moguće je priključenje. Kanalizacija je prošla na gornjem delu naselja, i ovde je planirana da prodje ove godine, do tada se koriste septičke jame. U neposrednoj blizini prolazi i minibus 505 gsp. U glavnoj ulici Miljakovačke Staze nalaze se prodavnice, restorani, pošta i dr. Plac je u zoni dozvoljene gradnje ! Zemljište je građevinskog tipa ali nije plaćena prenamena 20% koja postoji i plaća se samo u opštini Rakovica, u najavi je moguće ukidanje plaćanja prenamene. Zemljište se prodaje uz napomenu u vlasničkim listovima da je zemljište građevinskog tipa ali nije plaćena prenamena. Na kupcu je da li će graditi putem legalizacije kao 99% kuća u naselju ili uz prenamenu i sve troškove i dozvole pre gradnje. Kupac plaća sve troškove overe kod notara kao i porez na prenos apsolutnih prava državi. Moguća kupovina i za keš i kredit kupce, putem banke.

0643630840
0611600206
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
16
0611600206

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija