Objavljeno: dec 28 2013 08:05

Stan od 60m2 u Vracar, novogradnja

EUR

Objavljeno: dec 28 08:05
Pregleda: 3
Stan u zgradi u ulici Sime Igumanova, kod ugla Južnog bulevara i Maksima Gorkog. U blizini vrtić "Guliver", osnovna škola "Kralj Petar II Karađorđević", Druga ekonomska škola i Fakultet bezbednosti. Kalenić pijaca, Maxi, Hram sv. Save i Autokomanda na 10 minuta peške. U okolini zgrade postoje prodavnice, knjižara, pekara, mesara, diskont pića, pošta, banke, taxi stanica, fast food... GSP linije: 25, 25P, 26, 46, 55.

Stan nedavno okrečen, urađen parket, renovirano kupatilo. Stan je trosoban (prostorije korišćene kao dnevna soba sa trpezarijom + 2 spavaće sobe), nenamešten, ima kuhinju sa ugrađenim elementima, kupatilo sa tuš kabinom, predsoblje sa plakarom za garderobu. Nalazi se u potkrovlju, ima krovne prozore. Stan suv, bez vlage. Ima klimu, odlično centralno grejanje, telefon, priključak za SBB kablovsku, mogućnost za ADSL i IPTV. Jeftin Infostan.

Zgrada je završena i useljena početkom 2005. godine, nalazi se u bezbednom i mirnom kraju. Ima podrum, interfon, video nadzor i lift do 6. sprata (stan je na sedmom).

Ulica jednosmerna, ima obeležena parking mesta, nije u parking zoni. Iza zgrade postoji prostor za parkiranje, koji može da primi 15-20 automobila.

Moguć dogovor.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
0648270915

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija