Objavljeno: avg 23 2012 12:44

Aronija - Proverena - 270ml

Din

Objavljeno: avg 23 12:44
Pregleda: 2
Ekoloski proizvod, proizveden hladnim presovanjem od 100% svezih i neostecenih plodova aronije. Mnogo njih prodaje sok od aronije, ali to nije 100% sok, vec rastvoren sirup od aronije, i samim tim su soku lekovita dejstva umanjena. Moja aronija sadrzi pulpu i po tome mozete znati da je 100% hladno cedjeni sok, bez secera, konzervansa i dodatka. Na boci pise ORGANIC PRODUCT, po tome znate da je boca original i da aronija nije pomesana sa vodom kao kod mnogih. Fabricko pakovanje. Ovo je jedina aronija u Srbiji koja je testirana na ljudima.

TAKODJE IMAM I SERTIFIKAT ZA PRODAJU ARONIJE OD MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE, TRGOVINE, SUMARSTVA I VODOPRIVREDE - UPRAVA ZA ZASTITU BILJA. NIKO OD OSTALIH PRODAVACA NEMA TU DOZVOLU, STO ZNACI DA NJIHOVA ARONIJA NIJE PROVERENA. SVE TO MOGU DA VAM DOKUMENTUJEM.

Lekovita svojstva aronije je tesko nabrojati a da se neka o njih ne izostave ali najpoznatija su: podstice cirkulaciju, prociscava krv, ublazava glavobolju i migrenu, snizava povisen krvni pritisak, povoljno deluje na zeludac i creva, zaustavlja proliv, popravlja imunitet organizma, sprecava razvoj virusnih i bakterijskih infekcija.

Sok mogu koristiti svi bez obzira na uzrast i zdravstveno stanje, kao i uz već postojeće terapije, jer ne stvara nikakve kontra indikacije.

Ovaj isti sok u apotekama i prodavnicama zdrave hrane kosta oko 750din.

Preporuka za korišćenje:

1-3 puta na dan po 50 ml. Pakovanje od 270 ml.

CENA JEDNE BOCE JE 400din.

ZA CEO PAKET (12 BOCA) DOBIJATE CENU OD 380 DIN PO BOCI.

Dostava brzom poštom u roku od 24 h, plaćanje pouzećem. Imam sklopljen ugovor sa kurirskom sluzbom Bex, zbog toga je postarina kod mene jako povoljna i iznosi 360din.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
060560-4197

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija