Objavljeno: nov 19 2017 08:37

Melem za psorijazu PSORAL mast

Din

Objavljeno: nov 19 08:37
Pregleda: 14
Preporučuje se kod :
-psorijaze
-ekcema
-gljivica na stopalima i noktima
Neguje kožu kod svraba, bola, ljuspanja. Hidrira kožu, umiruje i sprečava iritacije. Ima važnu ulogu u regeneraciji oštećene i iritirane kože.
PSORAL BILJNA MAST je spravljena od korisnih sastojaka uglavnom iz prirode našeg podneblja. To je jako važno, zato što smo se mi vekovima navikavali da koristimo biljke iz svog okruženja.
Osobine i delovanje: Sinergija aktivnih sastojaka uspešno otklanje upalne procese na koži. Poseduje veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboreični efekat.
Sastav: Koren gaveza, neven, kantarion, hajdučka trava, koren čička sa Rtnja, maslinovo ulje, pčelinji vosak, lanolin, borov katran, biljni glicerin, etereična ulja lavande i čajnog drveta.
100% prirodna. Bez konzervansa, parabena, kortikosteroida, silikona, veštačkih boja i mirisa.Pogodna je za dugotrajnu upotrebu.
60g-900din, 100g 1.500din.
Naručivanje na 0647096758.
Brza isporuka, dostava na kućnu adresu. Plaćanje pouzećem.
Šaljemo i u inostranstvo.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
14

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija