Objavljeno: jul 30 2020 10:20

ULJE DIVLJE RUŽE ŠIPKA

Din

Objavljeno: jul 30 10:20
Pregleda: 2
Hladno ceđeno, nerafinisano ulje dobijeno iz ploda divlje ruže (šipka). Veoma je bogato antioksidansima, poput retinolne kiseline i vitamina C. Duboko prodire u kožu i intenzivno je hidrira. Najčešce se koristi za negu zrele kože ( mada se preporučuje korišćenje već od 20-te godine ) jer je revitalizuje, regeneriše i podmlađuje. Ublažava duboke bore i stimuliše stvaranje kolagena, pa se često koristi za tretiranje regije oko očiju. Redovna upotreba ulja divlje ruže sprečava nastanak ožiljaka, strija ili akni. Moćno je sredstvo za ublažavanje hiperpigmentacija i drugih promena i oštećenja kože, uzrokovanih preteranim izlaganjem sunčevim zracima.
Ulje je ispitano ( potvrda da proizvodi odgovaraju opštim uslovima predviđenim Pravilnikom o uslovima u pogledu zdravstvene (mikrobiološke), hemijske i higijenske ispravnosti proizvoda koji se stavljaju u promet.)
100 % PRIRODNO , bez hemijskih dodataka, veštačkih boja i mirisa.

PROMO cena 30ml-500 dinara.
PROMO cena 1000ml - 12000 dinara

Naručivanje u inbox,slanje ulja kurirskom službom u sve gradove u Srbiji.

Fb:Canina Rosa

Sajt:caninarosa.com
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija