RING - hrana za pse

Prodaje se od: Milan Marcic 14 okt. 12:28 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

1 000 Din

Lokacija: Beograd
Kućni ljubimci : Drugo
RING hrana za pse

Budite jedni od prvih vlasnika ciji ce se ljubamac uveriti u nepogresiv ukus RING hrane za pse, kao i njene poboljsane karakteristike u vidu novih naucno-utvrdjenih formuli. Ove formule su sastavljene uz pomoc doktora nauka koji su redovno zaposleni u Istrazivackom centru za tehnologiju hrane za zivotinje kao i u Naucnom institutu za prehrambene tehnologije Univerziteta u Novom Sadu. Oni su u saradnji sa kolegama iz Holandije i Amerike uspeli da naprave optimalnu formulu za idealno izbalansirani sastav ekstrudirane hrane za pse u kojoj se nalaze sve prirodno dobijene komponente koje obezbedjuju zdrav i pravilan rast svakog psa.

FSH Komponenta je prva domaca fabrika koja je, nakon dugog niza istrazivacko-naucnog rada, postigla standardizovan kvalitet u proizvodnji ekstrudirane hrane za pse i rezultat ovog visegodisnjeg truda je sada pred vama, dostupna po vrlo pristupacnim cenama.

Optimizovani sastav RING hrane za pse zasniva se na VIDO formuli – celovitom pristupu psima koji smo proverili sa vodecim institutima u zemlji.

Trenutno u ponudi :
- Adult (protein 25%, masti 10%, pepeo 8%, sirova vlakna 3%, vlaga 10%). .
* cena  pakovanja od 10kg je 1000 din.
- Activ (protein 30%, masti 16%, pepeo 8%, sirova vlakna 3.3%, vlaga 10%)
*cena   pakovanja od 10kg je 1100din.
- Puppy (protein 30%, masti 14%, pepeo 7%, sirova vlakna 2.5%, vlaga 10%)
*cena  pakovanja od 10kg je 1200din.

Tel: 0603966969
Milan, Batajnica - Beograd
wildwizard.bg@gmail.com
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu