Objavljeno: jun 07 2017 06:16

Reiki tretmani za kućne ljubimce

Din

Objavljeno: jun 07 06:16
Pregleda: 2
Kućni ljubimci jako pozitivno reaguju na Reiki tretmane. Intuitivno osećaju šta im prija i koliko. Kao i kod ljudi, i kod tretiranja životinja Reiki deluje na čitav organizam dovodeći ga u ravnotežu, redukuje stres i anksioznost, čisti organizam od toksina, pomaže u uklanjanju psihičkih blokada i trauma, pomaže u postoperativnom toku...

Tretmane obavljam u svom domu ili na daljinu. Broj tretmana zavisi od stanja životinje a jedan tretman traje otprilike 20 minuta ili duže.

Reikijem se bavim od 2013. godine i uglavnom su do sada moji klijenti bili ljudi. Međutim, sada želim da se posvetim isključivo životinjama kao način da im se odužim za svu ljubav i podršku koju nam pružaju. Na žalost, često ih tretiramo onako kako one to ne zaslužuju. Neke od njih su u našim životima samo u prolazu, neke ostaju za čitav život, ali sve nas uče o jednoj važnoj životnoj lekciji, lekciji o ljubavi, onoj bezuslovnoj. Ovo je moj način da im tu ljubav uzvratim.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
061/225-4397

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija