Amazon parfema

Prodaje se od: Dragan Ivic 13 okt. 21:49 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

-

Lokacija: Beograd
Proizvodi : Ženska
Amazon Cosmetics

Poštovani,
želim da Vam predstavim kompaniju Amazon Cosmetics koja se bavi proizvodnjom i distribucijom parfema. Cilj kompanije Amazon Cosmeticsa je omogućavanje pristupa mirisima najvišeg kvaliteta savršenih u svakom pogledu po izuzetno pristupačnim cenama. Kompanija svoje proizvode plasira u jedinstvenom pakovanju i pod imenom Amazon Cosmetics, za razliku od najpoznatijih svetskih kuća parfema, koji zadržavaju prava korišćenja imena, pa i dizajna svojih proizvoda.Osnovna Ideja je prilagodjenje cijena našem tržištu tako da se originalan ekstrakt parfema doprema iz Francuske i pakuju u Srbiji u skromnije staklene ambalaže od 15ml i 50ml, te je samim tim i cijena povoljnija.
Amazon Cosmetics se već dvije godine bavi proizvodnjom i distribucijom kozmetike, prije svega najpoznatijih svijetskih brendova. Tehnologija pravljenja gotovih proizvoda je licencirana je od strane inostranih, tj. Francuskih partnera. Do sada je u ponudi bilo 106 mirisa, a od sada sradnicima i kupcima biće dostupno još 30 parfema. Sa povećanjem ponude, svakodnevno se povećava i broj zadovoljnih korisnika, tako da su kupci Amazon parfema ne samo u Srbiji, već i u bivšim Jugoslovenskim republikama- Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori, a naši parfemi nalaze se i u Grčkoj i u Kanadi. Planovi su veliki i cilj nam je dalje poboljšavanje ponude u proizvodnom dijelu ali takodje i još veće prisustvo na domaćem i inostranim tržištima. Kompanija na tržište plasira proizvode samo i isključivo preko mreže registrovanih saradnika tako da proizvode ne možete naći u parfimerijama, drogerijama ili u drugim maloprodajnim objektima.
Kupovinom proizvoda poklonite poverenju Amazon Cosmeticsu i dođite da zajedno gradimo Amazon-brend, a mi Vam garantujemo profesionalnost, tačnost i vrhunski kvalitet ponuđenih proizvoda.
Ukoliko želite da postaneta deo Amazon porodice Vaša osoba za kontakt je:Dragan Ivić.
. +381 63 652 378
draganmatevca@gmail.com
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu