Program kondicionih priprema

Prodaje se od: 20 feb. 18:35 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

999 Din

Lokacija: Beograd
Oprema : Fitnes/Vežbanje
Zelis li top formu vrhunskih sportista i fizicku spremu elitnih specijalnih jedinica? Onda ti treba jako srce, jos jaca volja, m*** od celika i ovaj kondicioni program i mesec dana pakla! Veruj mi, ako si obican rekreativac, sklon si cestim povredama i nisi navikao na bol onda dzabe citas tekst i bacas pare. Idi gledaj Pevaj brate, ustedeces i neku kintu. Za sve ostale sportske manijake i zaludjenike za dovodjenje tela do samih granica citaj dalje.

Program kondicionih priprema zvanicno je koriscen kao za pripremu kanidata za ulazak u SWAT specijalnu jedinicu. Jos ga je cuveni inspektor Deril Gejts uvrstio u SWAT tim policijskog odreda Los Andjelesa, kada su ga polako prihvatili i ostale savezne drzave. Kod nas je zvanicno bio koriscen do 2007. u 72. specijalnoj jedinici u situaciji kada su pripadnici jedinice morali za veoma kratko vreme podici svoju fizicku spremu do maksimuma. Pa i vise. Ekipno su ga koristile kadetske kosarkaske reprezentacije, neki viseboj timovi i nekoliko tekvondo selekcija reprezentacije. A individualno je od ljudi pravio zivotinje mnoge kandidate za legiju stranaca, MMA borce, rvace, boksere.

Program predstavlja tronedeljni ciklus atletskih treninga koji se realizuju na atletskim stazama, fudbalskim terenima itd. Sadrzi detaljan raspored treninga i provere zatecenog stanja, kada je u pitanju kondicija polaznika, kao i naredne provere kako treninzi odmicu. Prva polovina meseca je nesto blaze progresivna (blaze progresivna, ne blaga tj. laka) sa jednim treningom dnevno a druga polovina ukljucuje po dva dva treninga dnevno. Po zavrsetku programa, postignute rezultate krajnjom proverom nije realno uporedjivati sa onom pocetnom proverom, vec bolje sa nekom proverom u sredini meseca, jer je razlika tolika da predstavlja dve razlicite osobe. Fizicka sprema koja je postignuta po zavrsetku programa ostaje vise od 4 meseca u koliko se u tom periodu polaznik ne bude bavio fizickom aktivnoscu.

Mislis da mozes?
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu