Objavljeno: maj 22 2017 08:22

Pilates stolica Balansa

Din

Objavljeno: maj 22 08:22
Pregleda: 2
Istraživanja kažu da pasivno sedenje na klasičnoj stolici sa fiksnim sedištem zbog nejednakih pritisaka na diskuse prouzrokuje oštećenja i bolove u leđima.
Najveća prednost ove stolice je ta što podstiče takozvano "aktivno sedenje" kojim se aktivira više grupa inače pasivnih mišića i obezbeđuje pravilan položaj kičmenog stuba tokom sedenja, pri čemu i ležni i trbušni mišići jašaju, otklanja se napetost u mišićima, što je osnova za zdrava leđa bez bolova.
Poboljšava cirkulaciju u čitavom telu i samim tim sprečava pojavu celulita, za koji svi znamo da nastaje, između ostalog, usled predugog sedenja. Neki korisnici čak tvrde da reguliše probavu i smanjuje migrene.
Idealno je rešenje za one koji dugo sede, kao i za one koji nemaju vremena za rekreaciju. Opterećenje nogu nije veliko ali je dovoljno da vremenom i svakodnevnom upotrebom učvrsti mišiće. Generalno pozitivno deluje na čitav organizam.
Preporuka je da se prvog dana stolica koristi 1h, narednog 2h i tako svakog dana produžavati vreme, da bi se sprečila upala mišiča.
Stolica je veoma stabilna pa je mogu koristiti svi, bez obzira na godine. Sastoji se iz pilates lopte sa navlakom i metalnog postolja sa 5 pokretnih točkića koji se mogu zakočiti. Lopta se može samostalno koristiti za vežbanje a navlaka je od prirodnih materijala, može se prati u veš mašini i možete je dobiti u raznim veselim bojama
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
0652252672

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija