Prenociste jeftino

Prodaje se od: 17 okt. 21:01 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

-

Lokacija: Beograd
Ponuda smeštaja i ishrane u smeštajnom kompleksu Paviljoni

U prilici smo da ponudimo usluge smeštaja i ishrane podstanarima po veoma pristupačnim cenama.

Kompleks za kolektivni,grupni i individualni smeštaj raspolaže sa sa kapacitetom od maksimum 470 mesta u 160smeštajnih jedinica/soba, standardno opremljenim jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama sa kupatilom,čajnom kuhinjom,garderoberom i centralnim grejanjem. Komunalije su uračunate u cenu. Sobe održavaju naše sobarice.Kompleks poseduje restoran, vešeraj i sopstveni parking.
Sobe su apartmanskog tipa, veličine oko 23m² (bez hodnika, toaleta) i nisu kategorisane. Rasporedjene su u objektu hotelskog tipa na tri nivou sa po 20 soba.
Naš restoran raspolaže kapacitetom preko 1000 obroka dnevno. U zavisnosti od potrebe, mogu se pripremati svi dnevni obroci (doručak, ručak, večera).

Smeštajni kompleks Paviljoni nalazi se na samom putu za Batajnicu, u prijatnom okruženju, 11km od centra Beograda, 7km od centra N.Beograda i 5km od centra Zemuna. Neposredno uz kompleks nalazi se autobusko stajalište gradskih i prigradskih linija.

Cenovnik usluga sadrži više vrsta ponuda u pogledu strukture smeštajnih jedinica (jednokrevetna, dvokrevetna, trokrevetna i četvorokrevetna soba) i vremenskog perioda na koji se vrši zakup, pri čemu se cenom stimuliše zakup više ležajeva/smeštajnih jedinica za duži vremenski period.

Cena ležaja u zavisnosti od kvaliteta smeštaja i vremenskog zakupa, kreċe se od 2-12€ dnevno ili od 60€, pa na vise, mesecno. Placanje u dinarima po srednjem kursu NBS.

Spremni smo na dogovore i eventualne popuste. Ovo je jedinstvena prilika.


Telefoni:
UPRAVA 8-20h: +381 (11) 210 86 73 (11) 630 37 51 (63) 694 225
E-MAIL: vgstandard@gmail.com
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu