Objavljeno: sep 11 2018 08:25

Ohrid, lux apartman

EUR

Objavljeno: sep 11 08:25
Pregleda: 21
Изнајмљује се луксузни стан у центру Охрида. Стан има засебан дневни боравак, кухињу, спаваћу собу, вц и терасу. Апартман је опремљен ТВ-ом, кабловском ТВ, клима уређајем, зимским грејањем, ВИ ФИ, машином за прање рубља, машином за прање судова и другим електричним апаратима за угодан боравак у Охриду.
Овај апартман је 3 минуте хода од језера. У самом центру града, апартман Алек налази се на мирном месту, нудећи сместај са 2 собе и терасе. Апартман Алек је отворен током целе године; 50 метара од објекта можете посетити салон лепоте с соларијумом, масажом и аеробиком.
Особље апартмана ће вам са задовољством пружити информације о овом подручју, крстарења бродом и друге вођене туре могу се организовати. Ово је омиљени део наших гостију у Охриду, према независним прегледима.
Овај стан такође има једно од најбољих места у Охриду! Гости су сретнији због тога у поређењу са другим некретнинама у тој области.
Посебно парове ове локације - оцијенили су их 9,9 за своје путовање. Овај стан је такође оцијењен као једна од најбољих вриједности у Охриду!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
21

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija