Objavljeno: dec 20 2018 03:51

Dvorski kompleks na Dedinju - monografija

Din

Objavljeno: dec 20 03:51
Pregleda: 4
Naslov: Dvorski kompleks na Dedinju
grupa autora
Broj strana: 281
Pismo: Ćirilica
Velicina: 30 x 30 cm
Povez: Tvrd
Stanje: kao novo
Tel/viber: 062/84-71-490

Ovo izdanje, svojim formatom, luksuznom opremom, upečatljivim likovnim i grafičkim ostvarenjem, a naročito načinom kako su prezentirane ukupne graditeljske i kulturno istorijske dragocenosti i vrednosti Starog i Belog dvora na Dedinju, svakako spada u red najznačajnijih monografija takve vrste u nas. Počev od 1922. godine kada je započeta njegova izgradnja, Dvorski kompleks na Dedinju je bio nemi svedok istorijskih epoha , čije su pravce, često i baš u njegovima odajama utvrđivali. Uz obilje , posebno crno belih, do sada nepoznatih ili neobjavljenih fotografija, prvi deo ove monografije, pleni odlomcima iz memoara Petra II Karađorđevića, u kojima je on ostavio svoje sećanje na život koji se do početka Drugog svetskog rata odvijao u monumentalnim zdanjima Dvorskog kompleksa.

Uplata se može izvršiti pouzećem ili uplatom na račun. Kupac snosi troškove slanja. Lično preuzimanje (Beograd-centar). Tada je i plaćanje lično.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija