Osećanja O.Sećanja-Lidija Nikolić - Knjiga o

Oglas preduzeća. Prodaje se od: Knjižara Sigma 12 feb 20:29 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Cena:

2 700 Din

Lokacija: Beograd
Ovu knjigu će voleti svi obožavatelji EKV-a, ali i široka čitalačka publika koja čitajući biografsko štivo saznaje više o drugima, ali i o sebi.

„Osećanja. O. Sećanja“ Lidije Nikolić je hrabro, odvažno delo posvećeno jednoj od najvažnijih pojava jugoslovenske/srpske muzičke scene ikada.

„Osećanja. O. Sećanja“ nije (samo) Lidijina knjiga o Margiti. Ovo je knjiga koju su Margita i Lidija zapravo napisale zajedno.

Pisale su je još od detinjstva, onda u danima sazrevanja, zatim i odraslim godinama, sve češće razdvojene životnim putanjama, ali i dalje – zajedno.

Ova knjiga nije biografija, barem ne u klasičnom značenju te reči: krcata crtežima, skicama, dokumentima, zapisima iz Margitinih svezaka, čak i bolničkim nalazima – sve to uokvireno ramom koji Lidija stvara preciznom naracijom i uz poštovanje toka događaja - ova knjiga je zapravo priča o njih dve - i o prijateljstvu koje je trajalo više od četrdeset godina, te svemu što tako duga prijateljstva mogu da donesu: sreću, utehu, razočaranje i gorčinu, posvećenost i ljubav.Povez : broširani

Strana : 488

Format knjige : 30 cm

Pismo : latinica
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu