Objavljeno: maj 15 2019 03:12

Domacinstvo Gulic Brestovacka banja

Din

Objavljeno: maj 15 03:12
Pregleda: 10
Domacinstvo Gulic- kuca Vladimira I Jelice
Kuća se nalazi na samom početku naselja Banjsko Polje, u ulici Vojvode Radomira Putnika br. 1, u blizini autobuskog stajališta. Prepoznaćete kuću po prelepom voćnjaku i velikom cvetnom vrtu. Iz same kuće pruža se pogled na borovu šumu čiji će vas miris buditi i uspavljivati svakog jutra i večeri.
Da bi vam boravak bio udoban u svako doba godine, domaćinstvo ima sopstveno grejanje, a postoji mogućnost I upotrebe telefona. U dnevnom boravku su vam na raspolaganju TV aparat sa satelitskim I kablovskim programom.
Celu kuću okružuje prostrani balkon opremljen ručno pravljenim baštenskim nameštajem a sa balkona se pruža fascinantan pogled na okolinu.
One najmlađe obradovaće mini park sa klackalicom i ljuljaškom.
Do samog domaćinstva postoji asfaltni put.
Smestaj poseduje Wi-Fi internet.
Najbolji rezultati postizu se kod lecenja reumatskih oboljenja misica, kostiju, ,zglobova, koznih oboljenja, posledica povreda I zenskih bolesti.
Banja je na nadmorskoj visini od 385m.


Brestovacka banja jej jedna od najstarijih kraljevskih banja koju su posecivali u njoj konake izgradil I Karadjordjevici.
PRIMAMO VAUCERE REPUBLIKE SRBIJE za minimalno 5 nocenja
Za sve informacije I rezervacije : 030/477611 ; 064/1101335 ; 066/477611
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija