Objavljeno: nov 23 2017 04:11

ELEKTRICNI SKUTER - TROTICO + DODACI!

Din

Objavljeno: nov 23 04:11
Pregleda: 80
★★★ DECIJI SKUTER ★★★
★ TROTICO ★
★ Uz skuter ide i: Korpa, Punjac, 2xKljucevi
★ Sva svetla na skuteru rade!

★ PREDNOSTI: Lep deciji izgled, prednje svetlo, migavci i svetlo za kocnicu rade odlicno, sirena, odlicne gume i amortizeri i dodaci.
★ MANE: Baterija slabo drzi, Sitne ogrebotine, Napukla plastika na prednjem panelu i par drugih napuklih delova.

★ POGLEDAJTE SLIKE!

★ O SKUTERU:
- Skuter je kupljen odavno. Koristila su ga deca koja su danas odrasla i vec neki duzi period stoji bez upotrebe. Godinama je stajao u garazi i nije koriscen. Od tragova koriscenja ima napuklih delova i sitnih ogrebotina koje mozete videti na slikama, ali je farba dosta dobro ocuvana. Takodje, nakon toliko godina nekoriscenja skuter pali i radi tj. moze da se vozi i sva svetla rade (prednje, zadnje i migavci). Kocnica je solidna, a gume su u dobrom stanju, sto mozete videti na slikama. Od mana vredi na pomenuti i samu bateriju, jer je ovo elektricni skuter. Za punjenje joj je potrebno nekih 12h, ali ne drzi dugo i bilo bi je dobro zameniti. U principu ona RADI, ali je slaba sto mozda i nije mana, jer ona nije ni bila neke jacine ni kada je skuter koriscen, a kupljen je kao nov.
- Skuter je funkcionalan, lepo ocuvan, ali se treba na njemu jos poraditi.

★ ZA SVA VASA PITANJA STOJIM NA RASPOLAGANJU!

★ Ukoliko Vas interesuje garderoba ili elektronika mozete naci jos dosta kvalitetnih stvari na mojim ostalim oglasima!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
80
0692495759

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija