Objavljeno: okt 13 2015 07:46

Metalik zlatna prehrambena boja

EUR

Objavljeno: okt 13 07:46
Pregleda: 30
Cena je za pakovanje od 100 gr boje .
Moram još jedno objašnjenje da dam za neupućene.Primetio sam da masa ljudi brka pojam metalik jestivih boja i metalik jestivih prahova(http://picasaweb.google.com/davidov63/#)
Razlika je u tome što su metalik jestive boje prehrambene metalik boje u prahu koje se ne koriste za posipanje po torti niti za mešanje sa fondanom ili šlagom već se razblažuju jedino i isključivo sa 96 % medicinskim alkoholom (ima ga u svakoj apoteci).Tako razblažene boje se koriste za prskanje sa Er-braš kompresorom po površini torte da bi se njima dobila lepa metalik prevlaka preko površine torte i torta lepše izgledala.

Za razliku od boja- Prehrambeni metalik prahovi su takodje praškaste supstance ali ne tako sitne praškaste strukture već skoro zrnaste strukture (poput recimo šećera u prahu) mada sada novije varijante postoje i u obliku pahuljica ,zvezdica i slično.One se ne rastvaraju u alkoholu iako su jestive ,niti se mese sa masom za torte već jedino služe za estetsko posipanje po torti da bi poboljšale estetski izgled torte jer oni svojim svetlucanjem dočaravaju izgled zvezda a svojom metalik strukturom pojačavaju ton bilo koje boje na torti.Zbog svoje skoro krupno zrnaste strukture oni se uglavnom posipaju po torti izmedju prstiju ili pak stavljanjem na dlan i onda se blago dune u pravcu torte da bi nanos praha bio jednoličan.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
30

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija