Objavljeno: mar 20 2017 12:01

Etno kompleks "Djeram"

EUR

Objavljeno: mar 20 12:01
Pregleda: 5
Želimo da Vam ponudimo na prodaju etno kompleks „Đeram“ veličine 18.000 m² ograđenog i oplemenjenog prostora za turizam i stanovanje. Etno kompleks se nalazi u Mokrinu pored Kikinde, 120 km od Beograda, 100 km od Novog Sada, 80 km od Segedina – Mađarska, 60 km od Temišvara - Rumunija i veoma je pogodan za razne namene. U okviru poseda nalaze se sledeći sadržaji:
- Osnovna kuća veličine 150 m², sastoji se od kuhinje sa ostavom, dnevne sobe, srednje sobe, spavaće sobe i kupatila. Kuća je izgrađena 1925.god. podovi su od keramičkih pločica ( kuhinja, srednja soba i kupatilo ). U dnevnoj i spavaćoj sobi podovi su drveni. Kuća je kategorisana sa četiri zvezdice na osnovu urađenih enterijera i nameštaja – 2007 god. dobili smo prvu nagradu za unutrašnje uređenje od Italijanske revije „Brava Casa“. Cela osnovna kuća je u tipično banatskom etno stilu.
- Do osnovne kuće nalazi se objekat – atelje 22m² - iz istog perioda sa podom od pločica u prizemlju a u potkrovlju se nalazi dvokrevetna soba 22m² sa kupatilom, klimom, tv.
- Dalje u nastavku nalazi se novoizgrađeni objekat veličine 100 m² u osnovi sa potkrovljem. U okviru pomenutog prostora u prizemlju je zimski restoran 45m² za 40 osoba sa kompletnom kuhinjom 22m² i dva toaletna prostora. Objekat je kompletno opremljena unikatnim nameštajem u etno stilu. U potkrovlju se nalaze tri dvokrevetne sobe. Svaka soba ima kupatilo, klimu, tv, centralno grejanje i nameštaj iz dvadesetih godina prošlog veka u etno stilu.
- U dvorišnom prostoru nalazi se objekat od dve prostorije pod istim krovom, tj. dve radionice. Radionica za izradu predmeta od gline sa grnčarskim točkom i peći za pečenje gline i radionica za izradu sapuna od kozjeg mleka .
- U dvorištu je i etno koliba – letnji restoran 96 m², poluotvoreni prostor ručno pokriven trskom sa ručno rađenom spoljnom paorskom peći sa kompletnim nameštajem i inventarom za cca 70 osoba , sve u etno stilu.
- Zatim u dvorištu je objekat sa četiri toaletne prostorije.
- U dvorišnom prostoru koji je sav oplemenjen travom i raznovrsnim drvećem nalazi se :
- pecara za rakiju – kompletna
- dečije igralište – ljuljaške, tobogan, klackalice
- voćnjak – 170 zrelih stabala
- vinograd – 120 čokota
- šumice pod sibirskim brestom i bagremom i druga drva – sve ukupno 400 stabala
- korlat za konje
- dva boksa za pse
- U okviru prostora izbušena su tri bunara ( tehnička voda ).
- Ceo prostor ograđen je žičanom ogradom i tujama ( oko 600 komada visine 3 metra ) što mu daje neophodnu
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
0606119600

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija