Aqua filter za vodu

Prodaje se od: Aleksandar 08 mar 13:13 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

9 900 Din

Lokacija: Kraljevo
Proizvodi : Drugo
AQUA je filtracioni sistem za prečišćavanje pijaće vode sa , ,5+2” filtracionom formulom i CAL-MAG tehnologijom; filter je razvijen u saradnji sa stručnjacima iz laboratorije za fizičku-hemiju Instituta za nuklearne nauke „ Vinča“ .

Svesni značaja optimalnog odnosa minerala u pijaćoj vodi za zdravlje celokupnog organizma, mi smo konstruisali OMNIA filter koji taj balans minerala obezbeđuju.

, ,Zdravlje je u umerenosti, u balansiranom odnosu minerala u organizmu” poručuju stručnjaci, mi, u skladu sa našim motom, na to dodajemo:

, ,Lepota je u zdravlju! ”

100% SRPSKI PROIZVOD

AQUA FILTRACIONI SISTEM je proizvod vrhunskog kvaliteta koji svojim izgledom i karakteristikama predstavlja pravi dragulj. To je strogim naučnim metodama osmišljen, proizveden i testiran filtracioni sistem koji se, elegantnim dizajnom, savršeno nadovezuje na česmu stvarajući utisak (jedinstvene) celine.

Filter je valjkastog oblika širine približno 4,5 cm (4,5 cm na gornjem delu i 4 cm na donjem delu) i dužine 6,5 cm. Poklopac i zatvarač filtera su srebrne boje, dok je telo filtera mlečno bele boje sa blagim talasastim konturama koji filteru daju prefinjen izgled.

Brižljiv odabir materijala i specifična konstrukcija filtera, plod posvećenosti renomiranih naučnika, uz prelepu kombinaciju srebrne i mlečno bele boje čine AQUA filter za vodu idealnim rešenjem za čistu i zdravu vodu u vašem domu, vikendici, kancelariji, itd.

FUNKCIJE OMNIA filtera su:

Prečišćuje vodu od hlora, teških metala;
Uništava mikrobe, mikroorganizme i čestice nečistoće;
Uklanja organsku prljavštinu;
Oživljava prirodnu čistoću vode;
Štiti životnu sredinu;
Uklanja neprijatne mirise, ukuse, boje;
Pravi idealnu ravnotežu između magnezijuma i kalcijuma koja:
Doprinosi zdravlju vaskularnog i nervnog sistema
Obezbeđuje jake zube i kosti
Višestruki sistemi filtriranja!

AQUA FILTER je lako prenosivi aparat koji se jednostavno montira.
U zavisnosti od tipa navoja na klasičnoj česmi (unutrašnji ili spoljašnji navoj), potrebno je da, nakon što skinete sito, navrnete filter sa unutrašnjim nastavkom ili filter sa spoljašnjim nastavkom na odgovarajući navoj.
Ako imate tanku slavinu, gumicu filtera treba da do kraja navučete na slavinu.
Po montiranju AQUA filtera, pustite vodu.
Prvi mlaz vode pojaviće se u formi taloga tamnije boje - u pitanju je višak filtracionog sadržaja koji nije štetan po zdravlje.

Nakon prvog mlaza, iz vaše, AQUA filterom, poboljšane česme poteći će bistra mineralna voda.

Uživajte u zdravoj vodi!
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu