Objavljeno: nov 21 2017 05:08

STAN U CENTRU NOV-LUX

EUR

Objavljeno: nov 21 05:08
Pregleda: 6
Prodajem trosoban stan u centru Kraljeva od 66,50m2...na 5 min.od svih bitnih i potrebnih institucija,škola,obdanište,poliklinika...glavna autobuska,železnička...banke...itd.
Sastoji se iz dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom,dve spavaće sobe,dve terase, prostrano predsoblje i kupatilo sa prirodnim osvetljenjem (prozorom) i sa tuš kabinom. Kuhinja je odvojena šankom koji je napravljen od prirodnog kamena kao i jedan deo dnevnog boravka,takođe napravljen od prirodnog kamena.Stan ima klimu,norveške radijatore, LED osvetljenje, sigurnosna vrata,kablovska,internet...U stanu ostaje nova kuhinja pravljena po meri,šporet sa ravnom pločom,aspirator,ostaje i nov ugradjen kombinovani frizider.Moguće je i kupiti stan kompletno namešten a opremljen je potpuno novim nameštajem...U svakom slučaju dogovor je moguć.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
00381692620990

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija