Partnerstvo pri otvaranju teretane

Prodaje se od: Ilija 18 feb. 02:34 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

10 EUR

Lokacija: Kruševac
Oprema : Fitnes/Vežbanje
Partnerstvo pri otvaranju teretane

Mi smo prvi u Srbiji koji nude ovako nesto, a pogodnosti su sledece

Vase je da unapred platite 50% sprava koje zelite da narucite.

Vezujemo ugovor o partnerstvu i ugovor o ulaganju 50%-50% svojine nad opremom tj spravama.

Ugovor se vezuje na 1.god

Nakon isteka ugovora mozete da nam isplatite ostalih 50% sprava ili ako niste u mogucnosti da u tom trenutku isplatite 50% tj nasu polovinu sprava ugovor produzujemo na jos godinu dana.

Vase su obaveze prema nama u toku trajanja ugovora da nam od ukupne Bruto zarade isplacujete svakog meseca 20%, a sa ostalih 80% isplacujete prostor struju vodu itd. pa i vasu zaradu.Evo malog objasnjenja

Ako racunamo da ce teretana imat u proseku 50 vezbaca svaki vezbac placa 1500din mesecnu clanarinu to je 75000din

od tih 75,000 vi nama mesecno placate 15.000 sto vama ostaje 60.000 ako racunamo da lokal platite 150e ostaje vam 42.000 racunajmo da ce mesecno struja i voda da vas kostaju 100e ostaje vam zarada 30.000din

U ugovoru stoji klauzula da usled prevremenog isplacivanja nasih 50%, ugovor se zakljucuje i raskida. Sto vama daje prostora da nakon par meseci skupite novac i isplatite nama nasih 50% i nakon toga nastavite da radite kao svoj na svome.

Novo otvorena teretana mora da nosi ime PROSPORT-RS ext.(BROJ) najmanje 5 god.Za sva vasa pitanja i dodatne informacije ili predloge slobodno nas kontaktirajte bilo kog dana u nedelji nebitno da li je radni ili neradni dan.Kako bi ostvarili ovo pravo na ovaj nacin saradnje potrebno je da uzmete celu teretanu od nas a ne samo par sprava.
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu