Objavljeno: okt 14 2015 08:06

Diferencijalni termostat za solarno grejanje

EUR

Objavljeno: okt 14 08:06
Pregleda: 39
Diferencijelni termostat je elektronski uredjaj koji je namenjen za uprevljanje solarnim sistemima koji skladište toplu vodu za sanitarne potrebe.
Poseduje dve poluprovodničke sonde tipa KTY 81-210 (jedna za kolektor a druga za bojler). Sonde su smeštene u metalnu kapsulu sa aluminijum oksidom radi boljeg odziva. Sonde se isporučuju sa kablom duzine 1,2m. Mogu se produžiti po potrebi, maksimalna dužina kabla 25m po sondi (sa prepoešavanjem i duže). Uredjaj je ispitan i unapred podešen na diferencijalnu razliku od 2 do 3C. Po Vašoj potrebi, a na osnovu uputstva, moguće je da sami izvršite podešavanje. Relejni izlaz kontroliše rad pumpe za vodu i eventualno jednosmerni elekektro ventil snage do 8A. Isporučuje se sa kompletom za montažu i detaljnim uputstvom. Uredjaj poseduje mehaničku zaštitu od strujnog udara (zaštita dece). Cena 28 eura u dinarskoj protivvrednisti. Isporuka je kurirskom službom. Garancija 1god.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
39
0638680294

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija