Objavljeno: maj 29 2019 11:54

Trubaci Beograd 0638107954

EUR

Objavljeno: maj 29 11:54
Pregleda: 2
Trubaci Beograd 0638107954
Pruzamo vam veliki asortiman popularne pesme
Sviramo svaku vrstu slavlja
Orkestar Martina Macica je spreman za vas
Dolazimo na vas poziv
Pozovite i rezervisi te prave trubace Dugogodišnje iskustvo svih članova, maksimalno zalaganje i visok profesionalizam, garantuju ludu i nezaboravnu atmosferu na Vašem slavlju. Vrhunski bend pre svega dobro svira i peva širok repertoar numera, a potom svakako lepo i pristojno izgleda i postaje nezaboravan deo jednog svadbenog veselja.Bend kao jedan od najboljiih trubača u svim kategorijama sa pažljivo odabranim repertoarom prilagođenim svakom tipu događaja, su definitivno pravi izbor za sve vrste Vaših proslava.

Kada izaberete dobar bend, trubaci za svadbu. Osigurali ste se da će atmosfera među vašim gostima biti na vrlo visokom nivou.

Zašto baš mi
Ukratko, muziku volimo najviše na svetu, a najveća radost je kada vidimo nasmejana lica koja se ludo provode na podijumu ispred nas uz prave zvuke trube, verujte nam na reč, to je prava magija !
Zaista ne volimo da pričamo o sebi, ali neophodno je da prikažemo kako radimo naš posao.

Repertoar
Naš repertoar u trubačkom muzici je zaista širok, ali najčešći program koji izvodimo na zabavama naših klijenata se sastoji od modernih i starijih
stranih hitova, ExYu pop-rock numera i lepe narodne muzike. Takođe i novijih hitova, u skladu sa ukusom klijenata i njihovih gostiju.

Cena
Cenu nastupa dogovaramo sa Vama, budite sigurni da su naše cene konkurentne ali je naš kvalitet iznad konkuren
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
0638107954

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija