Kuća 283m2 u Nišu

Prodaje se od: Svetlana Đulić 14 sept. 10:40 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

170 000 EUR

Broj soba: 5
Adresa: Niš,DURLAN
Površina: 283 m2
Lokacija: Niš
Objekat je izgrađen kao stambena porodična kuća, i namenjena je pre svega za udobno i konforno stanovanje, moguća je deoba na dve nezavisne stambene jedinice. U dvorištu katarstarske parcele nalazi se i pomoćni objekat potpuno nezavistan sa dve prostorije, hodnikom i mokrim čvorom.
Stambeni objekat se sastoji od podruma, jedne stambene jedinice u prizemnju i druge stambene jedinice u potkorvlju.
Podrum se sastoji od tri prostorije, predpodruma opšte namene, kotlarnice i podruma, ukupna površina podruma je 40m2.
Prizemlje se sastoji od ulaza (9m2), dve sobe opšte namene (2 h 16m2 = 32m2), kupatila (9m2), objedinjenog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom (40m2) što čini ukupnu površinu prizemlja od 90m2.
Pk, potkrovlje se sastoji od ulaza (9m2), dve sobe opšte namene (2 h 16m2 = 32m2), kupatila (9m2), objedinjenog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom (32m2) i terase od 8 m2, što čini ukupnu površinu od 88m2.
Ukupna površina stambenog objekta je 218m2
Pomoćni objekat se sastoji od dve prostorije (2 h 16m2, mokrog čvora-kupatila 9m2, ulaza 6m2.
Ukupna površina pomoćnog objekta 49m2
Garaža ukupne površine 16m2
UKUPNO IZGRAĐENIH POVRŠINA 283m2
Objekat je izrađen od masivnih konstruktivnih zidova od pune standardne opeke, zidanih u produžnom malteru. Zidovi su u međusobnom sklopu sa armirano betonskim stubovima i serklažima , radi ukrućenja i seizmičkog obezbeđenja za 4 seizmičku zonu, debljina pregradnih zidova je d= 55 sm. Pregradni zidovi su takođe od pune standardne opeke duplog zidanja d= 30sm. Zidovi su obostrano malterisani. Među ploča i krovna ploča su izrađene od armirano betonske ploče sa TM ispunom. Krov je izrađen od drvene konstrukcije sa termoizolacijom i pokriveno falcovanim crepom.
Sve poljne obrade su termo izolovane i obrađene fasadnim materijalima . sokla je obrađena kulir plastom (dvokomponentni prirodni kamen sa vezivom).
Svi unutrašnji zidovi i plafoni su malterisani, gletovani i obrađeni kvalitetnom unutrašnjom bojom.
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu