Japanska cajna gljiva – KOMBUHA

Prodaje se od: Marijana 30 dec. 22:25 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

750 Din

Lokacija: Niš
PAŽNJA: Nemojte kupovati od drugih koji prodaju stare tamne gljive koje će Vam odmah potonuti i odumreti. Bitno je da gljiva bude mlada, svetla i sposobna da se razmnožava.

Kombuha je čajna gljiva sastavljena od želatoidne membrane u obliku diska. Živi u hranljivom rastvoru crnog i/ili zelenog čaja i šećera. Utvrđeno je da kombuha čaj snižava krvni pritisak, podstiče rad žlezda, stimuliše metabolizam, snižava šećer i holesterol u krvi, reguliše nepravilnosti u radu želuca, jetre i bubrega, obnavlja crevnu floru, čisti žučnu kesu, pomaže kod kostobolje, arterioskleroze, ubrzava cirkulaciju, prevenira pojedine vrste raka, pomaže astmatičarima i obolelim od bronhitisa, pomaže osobama pod stresom. Zanimljivo je da narodi koji svakodnevno piju po dva i po decilitra čaja od kombuhe nemaju bore na licu ni druge vidljive znake starenja, poput sede kose ili staračkih pega po rukama.

Kombuhu šaljem postexpressom na teritoriju cele Srbije (dobićete detaljno uputstvo za pripremu kombuha čaja). Cena GLJIVE je 750din. Pozovite 064/320-81-41
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu