MuscleTech NeuroCore NO REAKTOR

Prodaje se od: Oliver 12 mart 21:51 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

2 799 Din

Lokacija: Niš
Oprema : Fitnes/Vežbanje
Moze licno preuzimanje u Nisu, saljem pouzecem.
Proizvod kupljen u americi.


Super koncentrisan "Pre-Workout" Stimulant

NeuroCore je napravljen od ključnih sastojaka, kao što su beta-alanin, L-citrulin, kreatin hidroklorid i yohambin, što za razliku od drugih sličnih proizvoda na tržištu garantuje neverovatno iskustvo na treningu. Uporedite proizvod sa konkurentnim i uverite se sami!

ENERGIJA

Sa 360 mg čistog kofeina i 75 mg yohambina, što je, usput, veća doza aktivnih sastojaka, od one koju sadrže konkurentni proizvodi, NeuroCore garantuje puno energije, što vam omogućava bezgranični kapacitet na treningu.

FOKUS

U trenutku prve doze, NeuroCore stimuliše akutnu pažnju odnosno fokus, koji je nužno potreban za nezaustavljivo iskustvo na treningu.

MIŠIĆNA MASA

NeuroCore sadrži 3200 mg beta-alanina - doza, za koju je naučno dokazano, da pomaže u procesu dobijanja snagei i mišićne mase.

PUMPA

NeuroCore sadrži i 3000 mg L-citrulina. Istraživanja su pokazala, da samo on dostiže veći nivo plazme arginina u poređenju sa većom dozom L-arginina.

SNAGA

Jako snažan i jedinstveno zamišljen kreatin hidroklorid (HCl), takođe je uključen u formulu. Kreatin klinički dokazano ubrzava dobijanje mišićne mase i snage.
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu