Objavljeno: sep 20 2017 08:39

Lancia Kappa 2.0 20v Turbo

EUR

Objavljeno: sep 20 08:39
Pregleda: 172
Lancia Kappa 2.0 20v Turbo poslednja serija 2000 godine (mesec Maj), jako redak primerak u ovoj verziji ko zna šta je nema šta dalje da pričam.Za one koje nisu upoznati sve mogu reći preko telefona.Od svih verzija koje sam imao (a imao sam ih 5 do sada), ovo je ubedljivo najbolja varijanta ovog modela.Fantastičan zvuk petocilindraša, opasno poteže i zagarantovano je uživanje u njemu! Prava sportska limuzina opremljena vrhunskim Brembo kočnicama koje koče bukvalno u mestu.
Šta dalje reći, auto je za svoje godine u vrhunskom stanju, turbina je remontovana pre mesec dana sa garancijom, urađeni su svi prateći servisi i sipano je kvalitetno sintetičko 10w60 ulje.
Poltrona Frau kožni enterijer u bež boji sa elektronskim podešavanjem izuzetno retka ugradnja!Originalne aluminijumske felne 16" sa svim poklopcima + 2 rezervna.Motor je savršen, tih, na autu je zamenjen zadnji lonac, stavljen od 3.0 (isti su) i jako prijatno zvuči a u kabini je nečujan.Auto se vodi na mene i registrovan je do Marta 2018 godine.Sve što vas dalje zanima pitajte, ja ću se truditi da vam lepo objasnim..Molim neozbiljne ljude koji hoće da kupe dobar auto za male pare da me zaobiđu, imate na oglasima po 600-700e da birate.Cena može da se koriguje po dogovoru, nije fixna naravno za ozbiljne ljude.
Još jednu stvar da se razumemo : Ne mora svaki auto da se prodaje zato što je loš i ovde nema skrivenih mana, sve će vam biti rečeno u telefonskom razgovoru.Razlog prodaje treba da interesuje samo mene i pitanja tipa "što ga prodaješ kad ti je tol'ko dobar" rezultiraće prekidom komunikacije.Ja sam pre svega ljubitelj ovog brenda i modela pa onda prodavac.Srećna kupovina!
VREDI VIDETI!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
172

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija