Objavljeno: mar 25 2014 04:33

IZRADA KUHINJA I KUPATILA PO MERI

Objavljeno: mar 25 04:33
Pregleda: 4
- KUHINJA I KUPATILO kao umetničko delo

Izrada zidanih kuhinja i kupatila, obloženih keramičkim pločicama, postaje najnoviji trend u uređenju modernih stambenih prostora, što, sa velikim uspehom, po celoj Srbiji, izrađuje firma “Altravita due” iz Novog Sada.
Iako je već od davnina poznat stil zidanih kuhinja i kupatila, u poslednje vreme postaju ponovno popularne.Brojni proizvođaći keramike već nude pločice isključivo za tu namenu, ali se pojavljuje veliki problem ko će realizovati tako zahtevne projekte.
Firma “Altravita due” iz Novog Sada, jedna je od retkih u Srbiji, koja se specijalizovala isključivo za tu delatnost. Do sada je realizovala desetak takvih kupatila i kuhinja po celoj Srbiji.
“Altravita due” u svojoj ponudi ma idejno-radnu skicu i kompletnu realizaciju po sistemu “ključ u ruke”. U dogovoru s investitorom, svaki prostor se može iskoristiti u potpunosti, što kod konfekcijskih kuhinja i kupatila nije moguće.Kod ovih unikatnih kuhinja i kupatila, ne robuje se postojećim dimenzijama prostora, već se njima vlada.

- DOSTUPNA CENA

Cena je, takođe, jedan od presudnih faktora koji ovakve unikatne prostore čine dostupnim širem krugu korisnika.Naime, cenu diktira materijal, koji se kreće u rasponu od standardnog do visoko ekskluzivnog. To po pravilu znači da se dužni metar može realizirati po pristupačnoj ceni. Cenom dužnog metra, obuhvaćen je donji, ali i gornji element (koji po želji korisnika, može ići do plafona. Time se, u potpunosti, koristi zadati prostor, ali i omogućuje dodavanje novih polica koje se mogu upotrebiti korisno i dekorativno.
Što se tiće gradnje kupatila, do izražaja dolazi iskustvo firme “Altravita due”,koja će, čak i male prostore, pretvoriti u mesta za uživanje.
U kombinaciji sastandardnim proizvodima, zaslugom firme “Altravita due”, možete realiuovati svoje unikatno kupatilo, na kome vam svako može pozaviditi.
Pogledajte Video:
http://youtu.be/Q4qZq7tarTA
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
02155278

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija