NOVO U TERMOIZOLACIJE NA GRADJEVINAMA

Prodaje se od: ALTRAVITA DUE 06 nov. 09:18 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

-

Lokacija: Novi Sad
SKYTECH PROIZVOD:
Toplinska izolacija i paropropusna folija. Izolacija od 1 cm zamjenjuje 24 cm mineralne vune.
Zastupstvo i distribucija za SRBIJU

SKYTECH je napredni izolacijski sistem francuskog proizvođača Winco Tech. Radi se o negorivoj reflektirajućoj izolaciji koja se primjenjuje kao toplinska izolacija sa unutrašnje strane na zidovima, stropovima i u podrumima te sa vanjske strane kod izoliranja krovišta, te kod vanjskih fasada za sve vrste građevina.
Sa imperativom da se smanji potrošnja energije u privatnim i poslovnim objektima, zrakonepropusnost ovojnice stambenog objekta smatra se važnom u prvom redu zbog smanjenih gubitaka energije i ostvarenja udobne unutrašnje mikroklime. Instalirana kao podloga krovnom pokrovu, SKYTECH stvara potpunu izolacijsku omotnicu na krovu eliminirajući toplinske mostove i gubitke topline zbog izmjene zraka na krovištu. Ovaj tip ovojnice omogućava paropropusnost krovne konstrukcije.

SKYTECH kao jedan proizvod daje 2 rješenja-izolaciju i paropropusnost krovišta. Time se sa jednim proizvodom može zamijeniti izolacija i paropropusna folija koje se koriste kod postavljanja krovišta. Proizvod se odlikuje svojstvima visoke otpornosti i gustoće (110 kg/m3), te sa zvučnom izolacijom od Rw=16 dB. Zahvaljujući visokoj paropropusnosti primjenom SKYTECH-a izbjegavaju se problemi kondenzacije i pojave plijesni u stambenom prostoru, objekt je zaštićen od vanjskih vremenskih utjecaja, pogotovo u slučaju oštećenja tradicionalnog krovnog pokrova.

SKYTECH je neškodljiv materijal, bez azbesta, formaldehida ili bilo kakvih drugih štetnih sastojaka. Za njegovu proizvodnju koristi se 90% recikliranih sirovina, a on sam je materijal koji se u potpunosti može reciklirati.
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu