Poslovno - stambeni objekat u Rakovcu

Prodaje se od: Radovan Urošev 16 feb. 18:44 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

70 000 EUR

Broj soba: 5
Adresa: Beočinski put bb
Površina: 300 m2
Lokacija: Novi Sad
Plac se nalazi na glavnom putu Novi Sad – Beočin, na polovini puta između Rakovca i Beočina, sa leve strane gledano od Novog Sada, odnosno desno, posmatrano od Beočina.

Površina placa je 1.220 m2, uknjišeno vlasništvo 1/1.

Od instalacija na placu postoje voda i kanalizacija, trofazna struja, plin, telefon,grejanje po objektima je individualno rešeno.

Na placu se nalaze 3 veća objekta i nekoliko manjih – pomoćnih – neucrtanih.

Objekat 1.
Objekat je izgrađen u periodu 1995-1997. Uknjižen je kao poslovni objekat površine 173 m2. Zidan je od čvrstog materijala, pokriven trapezastim alu limom na 2 vode. Visina objekta je cca 5,00 m, računato od poda do vtha krova. Zidovi su malterisani, nekrečeni. Pod je betonski. Od instalacija objekat raspolaže sa instalacijama trofazne struje. U jednom delu objekta nalazi se sanitarni čvor (WC šolja i umivaonik). Objekat ima 4 prostorije. U objektu ne postoje instalacije grejanja.

Objekat 2.
Objekat je izgrašen u periodu 1997-1998. Nalazi se iznad objekta 1. Uknjižen je kao stambeni objekat dimenzija 8,00 x 5,00 m. Praktično, u pitanju je jednosoban stan (ulaz, kuhinja, soba, kupatilo). Od instalacija objekat raspolaže sa instalacijama trofazne struje, vode, kanalizacije, grejanje je moguće na struju ili čvrsto gorivo.

Objekat 3.
Objekat je izgrađen u periodu 1972-1975. Uknjižen je kao stambeni objekat, na 3 etaže, površine cca 80 m2. Objekat je zidan od čvrstog materijala (kamen, cigla), zidova malterisanih, sa spoljne strane je fasada, a sa unutrašnje strane zidovi su malterisani i krečeni.
Objekat je pokriven crepom, na 2 vode. Od instalacija objekat raspolaže sa instalacijama trofazne struje, vode, kanalizacije, telefon, instalacije etažnog grejanja. Na prvoj etaži nalazi se kuhinja i špajz ukopan u zemlju. Na drugoj etaži nalaze se: predsoblje, kupatilo, velika dnevna soba i 2 manje spavaće sobe, kuhinjska niša i kupatilo. U sobama pod je brodski pod, u kuhinji i kupatilu pod i zidovi su keramičke pločice
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu