Objavljeno: mar 19 2015 08:49

SIEMENS Gigaset C590 - bežični telefon

Din

Objavljeno: mar 19 08:49
Pregleda: 9
Kvalitetan i lep nemački telefon SIEMENS Gigaset C590, naravno made in Germany, a ne kineski modeli koji se prodaju po našim prodavnicama. Veliki i pregledan kolorni displej, mnoštvo funkcija, identifikacija, polifone melodije, alarm, sat, SMS. . . i još mnogo drugih. Telefon u sebi ima gotovo sve potrebne jezike, tako da je tu i Srpski, Hrvatski, Bosanski, Slovenački, Mađarski. . . . pa će biti odličan za sve. Ima velike cifre, osvetljenu tastaturu. . . . Tu je naravno i originalna baza sa originalnim strujnim adapterom. Kada mu ubacite baterije, sam se povezuje na bazu i nema potrebe za registracijom nikakvom. Ima mnogo rznih melodija, posebno za bazu, posebno za slušalicu, lep i jasan zvuk. Slušalica koristi dve punjive baterije AAA veličine od 1.2V koje imate u svakoj prodavnici baterija za par stotina dinara. Lepo očuvan i potpuno ispravan, svi tasteri rade odlično, nema većih ogrebotina.
Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
0641796945

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija