Kompanijski oglas Objavljeno: maj 16 2017 02:28

FITOČAJ "SAGAAN HARAASGAJ" (ženski fitočaj)

Din

Objavljeno: maj 16 02:28
Pregleda: 2
Svojstva: Lekoviti čaj "Sagaan haraasgaj" je napravljen od lekovitog bilja, koja rastu u rezervatima Pribajkalja, Malog mora i ostrva Oljhon. Njegov naziv u prevodu s burjatskog znači "bela lasta". Po burjatskoj legendi ukoliko žena vidi belu lastu zauvek će ostati mlada.
Lekovite trave fitočaja "Sagaan haraasgaj" doprinose normalizaciji balansa hormona u organizmu žena, zahvaljujući čemu se poboljšava izlged kože, kose, nervnog i kardio-vaskularnog sistema, značajno se ublažava tok klimaksa. Trava klevera i Medicago-a, a takođe i listovi žalfije su posebno bogati prirodnim fitoestrogenima, koji normalizuju balans ženskih polnih hormona i kompenzuju starosno smanjenje nivoa estrogena - hormona ženske mladosti u lepote, koji počinje kod žena već od 35 godine. Upravo zahvaljujući toj odlici fitočaj "Sagaan haraasgaj" usporava razvoj starosnih promena na koži, u polnom sistemu, krvnim sudovima, skeletnom sistemu, razmeni masti i holesterola, a u kasnijem uzrastu ublažava proces klimaksa.
Bogorodična trava i listovi žalfije zahvaljujući visokom sadržaju bioflavonoida - rutin i escin - učvršćuju zidove krvnih sudova, sprečavaju pojavu trombova i samim tim smanjuju rizik od stvaranja proširenih vena. Takođe imaju i antibakterijsko i imunomodelirajuće dejstvo, preventiva su kod upala ženskih polnih organa, a takođe i bubrega i bešike.
Trava dušice i listovi matičnjaka regulišu tonus materice što poboljšava tok menstrualnog ciklusa i doprinosi ublažavanju predmenstrualnog sindroma.
Na kraju, trava Leonorus-a i bogorodična trava u spoju s listovima nane i matičnjaka normalizuju tonus nervnog sistema, imaju antistresogeno dejstvo, smanjuju arterijski pritisak i štite srce, zahvaljujući svemu tome se ublažavaju klimakterične pojave.

Indikacije: Preporučuje se u sledećim stanjima:
• predmenstrualni sindrom i bolne menstruacije;
• klimakterični sindrom (nesanica, aritmija, povećanje arterijskog pritiska, valunzi);
• početni stadijum proširenih vena;
• hronične upale ženskih polnih organa.
Opis linka

SIBIRSKO ZDRAVLJE

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija