Erdel terijer štenad

Prodaje se od: 08 avg. 22:30 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

-

Lokacija: Novi Sad
Kućni ljubimci : Psi
Odgajivačnica erdel terijera Pako’s Dream Land sa ponosom predstavlja treću generaciju pasa sa prefiksom Pako’s Dream Land. Kao i sva prethodna legla, i ovo je kombinacija pažljivo biranih krvnih linija sa akcentom na najbolje priplodne, uzgojne i izložbene pse sveta. Štenad su pretežno englesko-američkih krvnih linija, Stargus, Greenfield, Terrydale, Rollingstone, Spindletop's, Tebross, Tiberetta, Serendipity, Stoneridge, kao i evropskih, Locher Muhle, Kementari, Van't Asbroek, Manair, Stetson...

Otac: CHJ Srb, CH Srb Fantastik First Friend (Rus) (Int, MULTI CH Stargus Galiano X CH Norma Norton)
Majka: Guide For Love from Pako’s Dream Land (CH Best Friend X Darling Tuppence from Pako’s Dream Land)

Kao i svi naši štenci, i ovi će biti očišćeni od parazita po svim propisima, potpuno zaštićeni (vakcina + revakcina), mikročipovani, sa zdravstvenim kartonom, potpuno socijalizovani, naviknuti na ljude, druge pse, sposobni da reše male zadatke, othranjeni najkvalitetnijom hranom. Naši štenci se rađaju u sobi uz neprekidni nazor i pomoć majkama pri štenjenju, rastu pod budnim okom, odgojeni su u kući (ne ulaze u kuću samo radi slikanja), pruža im se ljubav, nega i briga koje garantuju da će, pri prelasku u ruke budućih vlasnika, ovi štenci to preboleti bez većih problema.

Iz naše odgajivačnice, do sada, izašlo je 19 mladih šampiona (u više zemalja), 10 zrelih šampiona (u više zemalja), nekoliko kandidata za INT.CH, 7 klupskih pobednika, nekoliko BIS, R.BIS, pobednika grupa, dva EPW, i jedan WBW... S' ponosom gledamo na 22 godine rada isključivo sa erdel terijerima.

Potpisivanje ugovora i rezervacija OBAVEZNI!


Kontakt: e-mail: pakosdreamland@gmail.com tel: 069/3662465
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu