Rodezijski Ridžbek, štenci

Prodaje se od: Vladislav lazić 12 sept. 12:13 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

1 000 EUR

Lokacija: Novi Sad
Kućni ljubimci : Psi
Odgajivačnica „ Bomani Kamaria” F. C. I 5119 iz Vrbasa predstavlja i nudi štence iz vrlo perspektivnog i zdravog legla, vrlo vrednog pedigrea od oca Shelridge Aussie Rebela i majke Becce.

Shelridge Aussie Rebel (Lionsbane Hes The Boss x Ozrhode Divine Mystique), otac legla je uvežen iz Australije, dolazi iz poznate odgajivačnice „ Shelridge” specijalizovane za Rodezijske Ridžbeke već 40 godina. Ima odličan pedigre koji sadrži više izvanrednih visoko kvalitetnih primeraka ove rase koji zajedno objedinjuju australijske, američke i južnoafričke pretke. Rebel je miroljubiv, energičan i uravnotežen pas. Na izložbama u lepoti postigao je titiulu internacionalnog šampiona kroz osvojene šampionate u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj i Poljskoj. Takođe je i klubski šampion, Best in show, nacionalni pobednik. Pored takmičenja u lepoti postigao je izvanredne rezultate u radnim ispitima. Kroz detaljne veterinaske kontrole Rebel je provereno zdrav pas što je veoma važno za uzgoj.

Becca (Arengo Essence of Haika x Waka Ayaba), ženka našeg legla je izvanrednog pedigrea u kome se nalaze uspešni i svetski poznati psi. Becca je izlagana i uvek uvek dobijala dobre ocene (3 x PRM, 5 x CAC, 3 x CACIB, 1xR. CAC, 2 x R. CACIB, 4 x BOB, 1 x 3rd BIG ) i komentare sudija što je zaokruženo šampionskom titulom Srbije. Kroz osnovne zdravstvene kontrole utvređeno je da je Becca zdrava-Privrežena je , druželjubiva i uravnotežena, volji da je okružena ljudima. Nije agresivna i odlično je socijalizovana, kako sa psima tako i sa ljudima.

Štenci su čipovani, adekvatno vakcinisani i dehelmintizovani po svim veterinaskim normama, naučeni na povodac i već značajno socijalizovani.

www. bomanikamaria. com
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu