Kompanijski oglas Objavljeno: jun 20 2017 10:30

Multicomponent hi-grade protein

Din

Objavljeno: jun 20 10:30
Pregleda: 16
IDEALAN SPOJ različitih vrsta belančevina (izolata, hidrolizata, kazeina), peptida i BCAA aminokiselina istovremeno pruža:
BRZ RAST MIŠIĆNE MASE na račun aminokiselina, peptida i hidrolizovanog proteina surutke, koji se brzo apsorbuju.
OČUVANJE OPTIMALNOG BALANSA BELANČEVINA u periodu između opterećenja usled kvalitetnog micelarnog kazeina.
Proteinski koktel je razuman kompromis u pogledu cene namenjen onima koji počinju da rade vežbe snage zato što žele da budu u odličnoj sportskoj formi, a ne zbog postizanja rekorda.

GLAVNE PREDNOSTI OVOG PROIZVODA U ODNOSU NA MNOGOBROJNE ANALOGNE:
1. Potpuno prirodan. Danas sve više i više ljudi obraća pažnju na sastav proizvoda koje kupuju, posebno ukoliko su u određenom periodu njihova glavna ishrana. U sastavu proteinskog šejka Siberian Super Natural Sport nema ni jednog sastojka s oznakom E, kao ni hemijskih neprehrambenih komponenti!
2. Maksimalna hranljivost. Dati proizvod karakteriše potpuno odsustvo šećera, palminog ulja i svih ostalih stranih masti, belančevina soje i graška niskog kvaliteta, veštačkih hranljivih vlakana.

3. Jedan od najboljih odnosa cene i kvaliteta. Nudeći aminokiseline i belančevine odličnog kvaliteta (što garantuju svetski poznati proizvođači kao Ingredia (Francuska) i Glanbia (Nemačka), kojoj pripada marka Optimum Nutrition), možemo zahvaljujući sopstvenoj proizvodnji, dugoročnoj saradnji i ogromnim narudžbinama da ponudimo sasvim pristupačnu cenu.
Opis linka

SIBIRSKO ZDRAVLJE

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija