Objavljeno: avg 23 2022 09:35

Automatsko Stop Svetlo Blicer

EUR

Objavljeno: avg 23 09:35
Pregleda: 19
Treće stop – svetlo je indikator kočenja koji predstavlja novi deo automobilske opreme, a namena mu je da poveća bezbednost na putevima.
Ovaj elektronski dodatak motornim vozilima će svojom svetlošću privući pažnju ostalih učesnika u saobraćaju i upozoriti ih da je vozač iz nekog razloga pritisnuo kočnicu, što je pri velikim brzinama i vožnji u koloni veoma značajno.

Princip rada ovog mikrokontrolerskog uređaja se sastoji u tome da izazove kratko prekidanje (treperenje) stop – svetla, odmah nakon njegovog aktiviranja, skrećući time pažnju na signal kočenja ostalim učesnicima u saobraćaju.

Automatski Blicer se povezuje na vod koji ide od kočnice do stop svetla, znači može se napajanje uzeti sa već postojećeg stop – svetla pazeći na plus i minus izvode.
Kad dobije signal od kočnice, treće stop – svetlo blicne tri puta brzo i potom ostaje upaljeno sve dok je kočnica pritisnuta, otpuštanjem kočnice i ponovnim pritiskom ciklus se ponavlja.

Uređaj je namenjen za sva motorna vozila koja imaju akumulatorska napajanja od 12V. Mogu se povezati obične ili led sijalice do maximalno 50W snage i 12V napona. Dimenzija 50 x 30 mm

Cena 850 din. Više informacija na 064/150-8409 Zoran
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
19
0641508409

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija