Objavljeno: sep 05 2014 10:57

Hyosung GT 250 R EF

Objavljeno: sep 05 10:57
Pregleda: 6
Motor je kupljen nov u Beogradu, u V Moto salonu (ovlasceni zastupnik Hyosunga).Pre toga je stajao u predstavnistvu Mass Company-ija kao eksponat godinu i po dana (iz tog razloga poseduje sve nalepnice na sebi, nije koristen za trke ili bilo sta slicno).

U pitanju je EFI model, tj. model sa direktnim ubrizgavanjem (ajnspric).U prevodu nema karburatora nego novi sistem ubrizgavanja goriva.Takodje ima LED stop svetlo, fabricki tamne zmigavce.
Ja sam drugi vlasnik, kupio sam ga od prvog vlasnika sa 3.300km i napravio sa njim 2.500km.Motor trenutno ukupno ima 5.800km, znaci bukvalno nov motor, tek razradjen.

Posedujem 2 kljuca (1 nije koristen), kompletnu dokumentaciju, racun od kupovine motocikla, fakture, korisnicko uputstvo i ostalo.
Motor je sve vreme garaziran, i kod prvog vlasnika i sada kod mene.Nijedan dan nije proveo na kisi, snegu ili slicno.Motor se i sada nalazi u mojoj garazi u cega se mozete uveriti pri dolasku.Motor je kod mene 3 godine, tj. od 2012-te godine.

Na motor je ugradjen protocni karbonski auspuh sa niklovanom kapicom koji je radio Robert iz Ade (Robert Race auspuh), koji sem odlicnog izgleda, daje motoru izuzetno dobar, glasan i dubok zvuk.Motor se sa ovim auspuhom cuje sigurno 2-3 puta ozbiljnije i lepse.
Auspuh je radjen po kalupu sraf na sraf, tako da nista nije menjano, fabricki auspuh moze da se vrati u roku od 15 minuta.

Takodje, poseduje BMC sportski filter vazduha, kupljen i ugradjen u V moto Beograd.U kombinaciji sa ovim auspuhom omogucuje motoru da lepse ''dise'' i radi.
Pored toga, poseduje naknadno stavljen zadnji amortizer, koji moze da se podesava u 3 nivoa, tj. tvrdoce.
Ugradjena japanska pumpa za gorivo zbog boljeg protoka umesto kineske fabricke pumpe.(Mitsubishi pumpa).

Sve nalepnice na motoru su samo zalepljene, nisu lakirane, zalivene ili slicno sto znaci da mogu da se skinu po potrebi.Mada uzivo motor izgleda izuzetno atraktivno sa nalepnicama...
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
062250-999

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija