EHO ZAPPER LEKOVITE FREKVENCIJE

Prodaje se od: Verica 17 okt. 22:20 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

200 EUR   250 EUR

Lokacija: Priština
APARAT KOJI POMAŽE ZDRAVLJU
Ma koliko dugu i zbunjujuću listu simptoma ima neka osoba, od hroničnog zamora do mentalnih problema, samo dva problema su u pitanju: u sebi ima patogene organizme (parazite, gljivice, bakterije, viruse,...) i/ili zagadjivače (štetne supstance).
„EHO-Zapper“ je digitalni mikroprocesorski aparat, koji pri radu proizvodi visokofrekventne jednosmerno - pulsirajuće signale (struje) niskog naponskog inteziteta. Konstruisan je po principima Dr Clark i omogućava uništavanje patogena (parazita, gljivica, bakterija, virusa,…) u ljudskom organizmu, ne oštećujući na bilo koji način ljudske ćelije.

Kada su ovi patogeni organizmi eliminisani, moć ozdravljenja tela se u potpunosti oslobadja, vraćajući zdravlje u veoma kratkom vremenskom periodu. Zapper-om pročišćavate krv i limfne tečnosti, kanale glavnih organa, zidove creva i stomaka i centralni nervni sistem od patogena, što će značajno, tj. skoro odmah podići Vaš imuni sistem i Vaše telo će početi da leči samo sebe!http://eho-zapper-zdravlje.blogspot.com
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu