Objavljeno: maj 07 2014 03:16

Domaca Rakija

Din

Objavljeno: maj 07 03:16
Pregleda: 12
Prodaja domace rakije izuzetnog kvaliteta. Proizvodnja se vrsi u podnoziju Kopaonika na porodicnom imanju , u izuzetno povoljnim uslovima za stvaranje ovih domacih pica.

Sljivovica 400 din
Dunjevaca 1000 din


Rakija se svrstava u žestoka alkoholna pića,ali ja svoju svrstavam u plemenita i humana pića jer je pravim po specifičnoj tehnologiji koju koristim duži niz godina,usavršavam i dopunjujem,a mislim da još nisam dostigao vrhunac. Mislim da može još bolje jer svake godine napravim bolju rakiju od prethodne iako koristim isto voće. Predlažem je dobrim domaćinima da je koriste sa svojim dragim gostima prilikom proslave značajnih jubileja,jer osvežava organizam i utiče na poboljšano dobro raspoloženje bez ikakvih štetnih posledica i mamurluka.Pored svega savjetujem ljubiteljima dobre kapljice da moja rakija "Nije za napijanje,nego za uživanje"
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12
0638642467

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija