Jaja japanske prepelice

Prodaje se od: 19 mart 10:12 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

10 Din   12 Din

Lokacija: S.Mitrovica
Naučno je dokazano koliko su lekovita jaja japanske prepelice. Lekovito dejstvo blagotvorno utiče na ljudski organizam, naročito na krvotok, srce, jetru i bubrege. Veoma uspešno pomažu u lečenju migrene, bronhijalne astme, malokrvnosti, povišenog krvnog pritiska, nervne napetosti, bolesti srca, masnoće u krvi, poremećaja u varenju.

Za osobe koje su malokrvne, medicina preporučuje unošenje namirnica koje imaju dosta gvoždja! Najviše gvoždja u mesu koje čovek konzumira ima u mladoj junetini. Poreð enja radi, jedno jaje japanske prepelice koje u proseku ima 12-13 gr, sadrži više gvožð a nego 1,5 kg junetine.

Jaja japanske prepelice, u odnosu na kokošija, sadrže 5 puta više fosfora, 7 puta više gvoždja, 10 puta više vitamina b-kompleksa (b1, b2, b6, b12). Takodje, sadrže i vitamine a, e, c, zatim 11% minerala, kalijuma i vrlo važne enzime koji usporavajau proces starenja ćelija i organizma u celini.


Prepeličja jaja koriste se sveža, pola sata pre doručka. Odrasli mogu da pojedu pet jaja dnevno, deca do 10 godina četiri, a mladji samo dva jaja dnevno. Jaja se mogu umutiti s mlekom, medom, iscedjenim limunovim sokom. Sportisti koriste ova jaja za povecanje izdrzljivosti i misicne mase, a takodje se mogu koristiti i za spravljanje kozmetickih preparata.

Sadržaj jednog jajeta:

Voda 74.6%

Belančevine 13.1%

Masti 11.2%

Minerali i ostali enzimi 1.1%Minerali: Gvožđe 3,2 mg Fosfor 2,2 mg Kalcijum 0.5 mg


Lekovita su samo oplodjena jaja! Što u prevodu znači bez petlića nema oplodjenih jaja!

Sva pitanja i narudzbine mozete izvršiti putem maila


gandrica@hotmail. com


ili na telefon:060/444-0-421


ZA SREMSKU MITROVICU I OKOLINU ISPORUKA JE B E S P L A T N A (količina za dostavu po dogovoru JEDNO JAJE JE 12 DINARA). PRODAJE SE I U PAKOVANJU OD 30 KOMADA PO 360 DINARA (PORUDŽBINE KURIRSKOM SLUŽBOM JE MINIMALNA KOLIČINA OD 4 PAKOVANJA) . Poručite već sada
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu