Objavljeno: dec 10 2018 03:44

RAJ NA DLANU

EUR

Objavljeno: dec 10 03:44
Pregleda: 92
Kuća fascinira od prilaza, položaja, dvorišta do same kuće. Na 35 km od Beograda, Smederevo koje je putem na sedmom kilometru. Na jednom uzvisenju a ispred Vas na 300m se pruza plavi Dunav sa koga se vidi Vojvodina i sve na njoj koliko vam vid dozvoljava, a sa jedne strane Smederevo.

Kuća je stambenog dela 50m2 i terase 2/3 natkrivene 25m2 u jednoj etaži ima 2 sobe za spavanje + kupatilo i veliki Dnevni boravak sa kaminom koji je povezan sa kuhinjom. Prozore ogromne sto kući daje neverovatnu svetlost i pogled u zelenilo ili Dunav i pejzaže Vojvodine. Ispred kuće lepu natkrivenu terasu i pored rostilj. Plac je 24,24a veliki podest je ispred kuce sa raznim rastinjima, a onda idu ispod kaskade sa raznim voćem koje rađa.
Renovirana, nov parket, nova unutrašnja vrata, nova spoljna vrata, krov izolacija ponovo odrađena, novi oluci.

Dunav na 200 metara od kuće sa malom marinom i dosta restorana.

Objekat poseduje vodu, trofaznu struju, kamin, grejanje po sobama, peć, internet, kablovsku. Uknjižena. Iznajmljuje se za 200 E/mesečno i prodaje za 52.000 Evra.Dogovor!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
92

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija