Kompanijski oglas Objavljeno: jun 23 2017 01:56

Nošene mehaničke prskalice Nardi

Objavljeno: jun 23 01:56
Pregleda: 21
Nardi nošene ratarske prskalice (200, 300, 400, 600, 800, 1000 i 1200L) sa mehaničkim otvaranjem grana koriste najnoviju tehnologiju prilagođenu uslovima i potrebama u modernoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Dolaze sa visokim novom standardne opreme kao što su regulatori pritiska, membranska pumpa, ventili sekcija, usisni filter, sitasti filter, filter za samopunjenje, hidromešač, keramički rasprskivači, polietilenski rezervoar, rezervoar za pranje ruku i ispiranje sistema.

Takođe postoji različita dodatna oprema koja se može posebno naručiti (ekomikser, kompjuter prskanja, navigacija, pena marker, sistem za samopunjenje, crevo visokog pritiska, motalica za crevo, mlaznica protiv vetra, tripleks dizne, set za pranje rezervoara, cevasti hidromešač, merač pritiska (manometar) Ø100, bokal za testiranje mlaznice, kardansko vratilo).
Opis linka

Nardi Balkan doo

Nardi Balkan doo je firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom poljoprivrednih mašina usko specijalozovana za proizvodnju atomizera i prskalica
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Nardi Balkan doo je firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom poljoprivrednih mašina usko specijalozovana za proizvodnju atomizera i prskalica

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija