Kompanijski oglas Objavljeno: jul 07 2017 02:24

Vučene prskalice Nardi Rio

Objavljeno: jul 07 02:24
Pregleda: 7
Nardi vučene prskalice iz serije RIO (2500, 3000, 3600, 4200 i 5200L) dizajnirane su da odgovore trenutnim i budućim potrebama moderne poljoprivredne proizvodnje.

U standardnu opremu spadaju: farbana ojačana šasija, polietilenski rezervoar, usisni filter sa ventilom za samopunjenje, rezervoar za pranje ruku i sistema, hidraulično otvaranje grana, osovina podesiva po širini i visini, hidromešač, membranska pumpa.

Takođe postoji različita dodatna oprema koja se može posebno naručiti: ekomikser, kompjuter prskanja, navigacija, pena marker, vazdušna podrška prskanja, svetlosno signalna homologacija, klocne, motalica za crevo, hidraulična korekcija grane, hidraulično podizanje grana, linijski filteri, sistem za samopunjenje, set mlaznica za pranje rezervoara, cevasti hidromešač, manometar Ø100 i merna čaša.
Opis linka

Nardi Balkan doo

Nardi Balkan doo je firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom poljoprivrednih mašina usko specijalozovana za proizvodnju atomizera i prskalica
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Nardi Balkan doo je firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom poljoprivrednih mašina usko specijalozovana za proizvodnju atomizera i prskalica

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija