Objavljeno: avg 02 2018 01:02

Bazeni Intex Steel Frame 457x122cm

EUR

EUR
Objavljeno: avg 02 01:02
Pregleda: 4
Opis i Karakteristike :
Dimenzije: prečnik 457 cm, dubina 122 cm
Komplet sadrži i filtersku pumpe za odstranjivanje mehaničkih nečistoća iz vode, merdevine, pokrivač, podlogu i set za krpljenje
Snažni čelični nosači otporni na koroziju
Zapremina bazena (90%): oko 17000 litara vode
Jednostavna montaža koju možete samostalno obaviti uz pomoć uputstva za montažu sa DVD-a
Oblik i primenjeni materijali neškodljivi za decu i osetljive osobe
Uz redovno održavanje voda se ne mora menjati tokom čitave sezone
Bazeni Intex Steel Frame su nadzemni bazeni sa metalnom konstrukcijom. Metalni nosači su izrađeni od čelika i zaštićeni su posebnom prevlakom koja sprečava njihovo rđanje. Bazen možete samostalno montirati prema uputstvu na DVD disku koji stiže u paketu sa bazenom. Telo bazena je izrađeno od veoma čvrstih i otpornih materijala koji su namenjeni za višegodišnju upotrebu.
Sastavni deo kompleta čini i filterska pumpa. Namena pumpe je da prečišćava vodu u bazenu i odstranjuje mehaničke nečistoće. Pomoću odgovarajućih creva pumpa se prikači na bazen i konstantno filtrira vodu. Uključuje se u struju pomoću strujnog kabla. Pored pumpe u kompletu dobijate i merdevine, pokrivač, podlogu i set za krpljenje.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
0644538291

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija