Objavljeno: mar 09 2019 09:53

Sanitar Gel-Prirodni koncentrat

Din

Objavljeno: mar 09 09:53
Pregleda: 5
antibakterijsko visoko koncentrovano sredstvo vrlo prijatnog mirisa. Koristi se za čišćenje i dezinfekciju kupatila i kuhinje. Efikasno uklanja i najtvrdokorniji kamenac. Takođe može se koristiti za čišćenje i dezinfekciju svih aktivnih površina u domaćinstvu.

 SADRŽI BIO RAZGRADIVE SUPSTANCE, POVRSINSKI AKTIVNU MATERIJU (PAV), STEPANOL,NATRIUM-BENZOAT,EKSTRAKT IRISA I IMBENTIN OD KUKURUZA.

 

Uputstvo za upotrebu: 

Za dezinfekciju površina u domaćinstvu u bocu sa raspršivačem sipati 1 čep Sanitar gela i razbalažiti sa 750 ml vode, poprskati i prebrisati suvom krpom.Za klasično čišćenje površina u domaćinstvu u bocu sa raspršivačem sipati 1 čep Sanitar gela i razbalažiti sa 500 ml vode, poprskati, prebrisati sunđerom i isprati vodom.Za čišćenje površina koje su srednje zaprljane u bocu sa raspršivačem sipati 2 do 3 čepa Sanitar gela i razbalažiti sa 500 ml vode, poprskati, ostaviti da odstoji 5 do 10 minuta, oribati sunđerom (žicom) i isprati vodom.Za čišćenje i dezinfekciju površina koje su jako zaprljane sipati 50 do 100 ml Sanitar gela razblažiti u 500 do 750 ml vode, porskati na zaprljanu površinu, ostaviti da odstoji 10-ak minuta, oribati sunđerom (žicom) i isprati vodom.Za čišćenje podova sipati 1 čep Sanitar gela u 1litar vode.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
0644290253

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija