Objavljeno: jan 18 2017 10:15

Ford Fiesta Mk4 -01

EUR

Objavljeno: jan 18 10:15
Pregleda: 42
Ford Fiesta 2001 1.25 75ks Zetec Full oprema. Automobil je bez preterivanja u salonskom stanju. Pazen, mazen i garaziran. Nikad cigareta zapaljena. Bez ikakvih skrivenih mana i ulaganja. 2 originalna kljuca, 1 daljinac. Odrzavan od uvoza u ovlascenom servisu(Grand M Novi Sad) sa svom pratecom dokumentacijom i fiskalnim racunima. Automobil je uvezen pre 3 godine iz Nemacke i kupljen je za svoju dusu od privatnog lica(doktora) koji je ujedno bio i prvi vlasnik. Svu dokumetaciju od uvoza i carinske deklaracije dajem na uvid gde se vidi kilometraza i sve ostalo. Automobil ima 139890km PRAVIH i nije vracana, sto moze da se potvrdi i u ovlascenom servisu Grand M u Novom Sadu. Uradjeni su svi moguci servisi:
-pre 3 nedelje promenjen je set kvacila-korpa, lamela, drug, cilindar (Valeo original-250e);
-Promenjeno ulje i svi filteri(original fordovo);
-veliki servis(svi kaisevi i spaneri)
-sve 4 nove gume(M+S);
-Nov akumulator Varta
-napunjena klima i zamenjen filter;
-sve 4 svecice(ford);
-sve 4 nove plocice i obradjeni diskovi;
-filter za vazduh i filter polena;
Automobil je u izuzetnom stanju i nije nikada lupan niti farban. U voznji je kao iz fabrike i bez preterivanja jedan od najboljih u Srbiji iz te generacije. Ne prodajem auto zbog nekog kvara ili da bih se otarasio. Molim samo ozbiljni kupci. Mala korekcija cene za ozbiljne kupce. Za sve informacije stojim vam na raspolaganju.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
42
062222449

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija