Kuća u Tarašu 1800m2

Prodaje se od: Vukica 01 nov. 21:23 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

7 000 EUR

Broj soba: 3
Adresa: Ivo Lole Ribara
Površina: 1800 m2
Lokacija: Zrenjanin
Ova porodična kuća ima dve potpuno opremljene spavaće sobe sa parketom (jedna sa bračnim krevetom, a jedna sa dva kreveta), a peć na drva je u sobi između, tako da je poprilično topla. Struja je razvedena po celoj kući tako da po potrebi možete dogrevati određene prostorije. Jedna od soba ima svoj hodnik i poseban izlaz u dvorište. U dnevnoj sobi ima još dva troseda na razvlačenje i trpezarijski sto. Odatle se izlazi u hodnik koji povezuje kuhinju (koja ima veliku ostavu-pogodnu ako ćete praviti domaću biološku/organsku zimnicu) i veliku trpezariju. Hodnik ima i dva izlaza, jedan u prednje dvorište (bašta sa cvećem, drvećem jabuka, krušaka i žbunom kupina-ništa nije prskano već 10godina), a drugi izlaz je za ekonomsko dvorište sa kokošinjcima, svinjcem, i velikom ostavom za alate, iz ovog dvorišta ulazi se u još jednu baštu pogodne za uzgoj organskog povrća, pošto je potpuno ne tretirana već 10godina ...
Nažalost pošto niko ni u kući nije živoe 10 godina, ona je u sve lošijem stanju, ali sa malo dodatnog ulaganja ona Vam može pružiti lep dom.

U dodatku možete pogledati i par slika kuće.Ukoliko Vas još nešto zanima slobodno mi pišite. A možete i doći da lično obiđete kuću.
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu