Kompanijski oglas Objavljeno: jun 19 2020 10:17

Kuca 82m2, PR 3.75ar, L. STENA

EUR

Objavljeno: jun 19 10:17
Pregleda: 13
- starija kuca za adaptaciju. Predratna gradnja od pune cigle. Ima vodu, struju, kanalizaciju i telefon. Na medji sa juzne strane. Spolja omalterisana. Na podu je svuda brodski pod, a na plafonu je karatavan. Krov bi trebalo promeniti. Po DUP-u je slobodna gradnja. Uknjizena povrsina je 82mkv od cega 38mkv je sa upotrebnom dozvolom, 18mkv je sa privremenom gradjevinskom dozvolom, a 26mkv je bez dozvole. Od prostorija ima predsoblje, kupatilo sa wc-om, dve vece spavace sobe (jedna je prolazna za drugu), trpezariju koja je prolazna za reso kuhinju sa spajzom na jednoj i dnevnu sobu na drugoj strani
- u dvoristu ima zidanu garazu (oko 20mkv) koja se prodauzava u letnju kuhinju (oko 15mkv) (gradjeno oko 1970.godine) i jedan stariji pomocni objekat oko 30mkv (isto zidan i pod krovom)
- ispod kuce je podrum u koji se ulazi nadkrivenim spoljasnjim stepenistem
- Ukupna povrsina placa sa objektima je oko 375mkv, odnosno oko 228mkv je cista povrsina placa bez ojekata. Plac je pravougaonog oblika sa normalnim pesackim i automobilskim prilazom.
- Ulica je mala, neprometna i mirna.
- Dokumentacija pregledana i cista
- Rok za iseljenje je mesec dana.
- Prodaja samo za kes.
Opis linka

KODEKS

agencija za nekretnine
Registar posrednika br.241
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija