Objavljeno: jun 07 2019 05:43

Akita inu, dva vrhunska muška šteneta

Objavljeno: jun 07 05:43
Pregleda: 6

Haiku Ken odgajivačnica akita, registrovana pod brojem FCI 5418, oglašava dva vrhunska muška šteneta akita inu. Štenci su visokog izložbenog kvaliteta, jako lepih glava, odličnog tipa dlake, jako lepih kolora i ono sto je nama jako bitno u odgoju odličnog karaktera.
Otac štenaca: Torachiyo Go Haiku Ken tigrasti mužjak iz našeg odgoja vrhunskih krvnih linija i izuzetnog eksterijera - Hozonkai Champion 2016 godine u Italiji.
Majka štenaca: Hasaki team Doshiri zenka koja je 2015 godine postala svetski prvak u Milanu, Italija i prva i jedina kuja na Balkanu koja je ponela ovu najveću i najprestižniju titulu.
Štenci pre odlaska u novi dom prolaze kompletan veterinarski tretman u našoj odgajivačnici uz sve potrebne zdravstvene sertifikate uz mogućnost dostave svuda u svetu.
Više informacija o nama i uspesima naših pasa možete videti na našem sajtu www.haikuken.net kao i putem našeg FB profila: https://www.facebook.com/sasa.milojkovic.98
Za sve do dodatne informacije i rezervacije možete nas kontaktirati
na mail: [email protected]
na našem FB profilu ili na tel. +381600213115 (viber)
Saša Milojković
Niš, Srbija
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija