Objavljeno: dec 02 2017 09:58

Sportski ranac QUECHUA Arpenaz 10

EUR

Objavljeno: dec 02 09:58
Pregleda: 32
jako je udoban i jak.i jegovi kaisevi za ramena i ledja su oblozeni i lepo prijanjaju uz telo. Poseduje veliku pregradu (komoru) za nosenje stvari i jedan prednji manji dzep za sitnice. Ledja su dodatno ojacana radi lepseg prijanjanja i komfornijeg nosenja. Kako bi materijal zadrzao svoja svojstva (posebno hidroizolaciju) preporucujemo da ne perete masinski, ne susite u susilici ili izbeljujete ranac, i nikako ne peglati. Za ciscenje ranca rukom, koristite toplu vodu i cetku ako je potrebno. Nakon nekoliko godina upotrebe trebalo bi da obnovite vodootpornost tkanine ranca pomocu hidroizolacionog spreja (sprej za impregnaciju). Quechua je sproveo testove za svoje proizvode i moze da
garantuje za jacinu svojih ranceva, savove i rajsfersluse. Rancevi su testirani i na uticaj zivotne sredine u saradnji sa ministarstvom ekologije francuske. Materijal: 100% polyester (pes)
dimenzije:
sirina: 28cm,
visina: 40cm,
dubina: 8cm. Boja:crna
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
32

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija